ZCG Workspace

ZCG Workspace is dé werkomgeving voor consulenten die zich optimaal willen presenteren op de websites van Zodiac Consultants Group of op die van onze partners. In de Workspace regel je alles. Hier begin je jouw werkdag, bekijk je de statistieken, beheer je jouw financiën en nog veel meer. Kortom, alles wat je nodig hebt voor het optimale werkgemak.

💻 Optimaal werkgemak

Met een ZCG Workspace account kun jij jouw adviserende diensten optimaal aanbieden. Vanuit het overzichtelijke dashboard start je gemakkelijk jouw werksessie, neem je geld op, kies je om extra op te vallen en bekijk je jouw statistieken.

Diensten - ZCG Workspace

📲 Hoe ben jij bereikbaar?

Liever even geen chat consulten ontvangen? Of wil je dat klanten alleen een belafspraak met je kunnen maken? Dankzij het handige diensten dashboard ben je optimaal bereikbaar via de diensten die jij op dat moment wenst aan te bieden. Stel je tarief in en zet de dienst aan. Binnen een handomdraai ben je bereikbaar.

💶 Financiën altijd op orde

Geld opnemen is in de ZCG Workspace echt een fluitje van een cent. Een mutatie-overzicht zoals je dat gewend bent. Zo is het altijd duidelijk hoe jouw saldo is opgebouwd. Facturen worden automatisch voor je gegenereerd en met het maandoverzicht doe jij gemakkelijk jouw belastingaangifte.


👋 Kom je aan boord?

Je wilt vast weten wat je kunt verdienen wanneer je gebruik maakt van de ZCG Workspace. Hoeveel je precies verdient ligt geheel aan hoeveel je werkt. Jouw tarief bepaal je zelf. De platformkosten zijn altijd laag en transparant.

Kan ik mij aanmelden?

Om een ZCG Workspace account te kunnen gebruiken dien je ingeschreven te zijn in het handelsregister en in het bezit te zijn van een BTW-identificatienummer.