1: TopConsulenten profielnaam

Jouw identiteit – De TopConsulenten profielnaam

De TopConsulenten profielnaam die jij wilt gaan gebruiken kun je 1x instellen. Het is dus van belang dat je hier goed over nadenkt. Wil jij jouw voornaam of roepnaam als TopConsulenten profielnaam gebruiken? Werk je liever onder je volledige voor en achternaam? Of hanteer je het liefst een persoonlijke werknaam?

Wij adviseren je altijd om eerst goed te kijken hoe andere consulenten hun TopConsulenten profielnaam gebruiken. Ook moet jouw profielnaam uniek zijn en niet te dicht overeenkomen met die van een andere consulent. Let daar dus even goed op wanneer je ervoor kiest om bijvoorbeeld alleen je voornaam te hanteren. Het is goed mogelijk dat een andere consulent dezelfde voornaam heeft. Je kunt dit makkelijk checken door de zoekfunctie te gebruiken op onze homepage.

TopConsulenten profielnaam

De profielnaam vertegenwoordigd een echt persoon, we raden daarom af om bijvoorbeeld de naam van jouw praktijk te gebruiken of om te kiezen voor een fictieve naam. Het is overigens helemaal aan jezelf om dit te beslissen. Jij moet er tenslotte mee werken en je er dus goed bij voelen.

Transparantie is een belangrijk aspect op ons platform. Ons advies is daarom toch je volledige naam als TopConsulenten profielnaam in te stellen. Je scoort dan het beste op herkenbaarheid maar ook ben je transparant en professioneel naar de klant toe.

Samenvatting

De TopConsulenten profielnaam is definitief

Het instellen van jouw profielnaam kan eenmalig. Omdat je het niet meer kan veranderen moet je dus goed nadenken over de identiteit van jouw TopConsulenten profiel. Ga voor een unieke profielnaam.

Uniek, herkenbaar en persoonlijk

De TopConsulenten profielnaam vertegenwoordigd een echt persoon. Gebruik daarom bijvoorbeeld niet de naam van je praktijk. Het is erg belangrijk dat jouw profielnaam uniek, herkenbaar en persoonlijk is. Op deze manier scoor je het beste op herkenbaarheid, transparantie en professionaliteit.


Registreren TopConsulenten

Doe je deze cursus maar heb je je nog niet aangemeld voor een TopConsulenten account? Doe dat dan via de onderstaande knop.