2: De profielfoto

Herkenning dankzij de TopConsulenten profielfoto

Klanten bellen op TopConsulenten geheel anoniem. Het geeft een stukje veiligheid en geborgenheid voor de klant om open en eerlijk zijn of haar verhaal te kunnen doen. Jij bent de persoon met wie een bezoeker contact zoekt. De rede voor het contact is vaak om een ervaring te delen of een vraag te stellen. Jouw contact met de klant is erg persoonlijk en daar kun je rekening mee houden bij het presenteren van je profiel. Een consulent laat wat meer van zich zien, veelal onder een werk-naam of onder de echte naam. Daarvoor is de TopConsulenten profielfoto die je op een simpele manier kunt toevoegen aan jouw profiel. Uit intern onderzoek blijkt dat klanten het toch prettig vinden om een gezicht bij het profiel te zien. Kies daarom voor een goede profielfoto waarvan jij denkt dat klanten je zullen herkennen bij een terugkerend bezoek aan de website.

TopConsulenten profielfoto

De TopConsulenten profielfoto en de profielnaam zijn beide hele belangrijke aspecten van het profiel. Het straalt transparantie uit en dat voegt wat toe aan het geborgen gevoel van de klant. Ook nieuwsgierigheid is een factor waarmee jij je kan onderscheiden. Met een goede eerlijke TopConsulenten profielfoto is de klant eerder geneigd om meer over jou te weten te willen komen. Ook zal een klant bij terugkeer jou beter kunnen herkennen dan wanneer je een persoonlijke foto gebruikt als profielfoto.

Het veelvuldig veranderen van de profielfoto is ook iets wat we afraden. Bezoekers zijn visueel ingesteld en zullen daarom sneller jouw profiel bezoeken wanneer ze de profielfoto herkennen.

Samenvatting

Een persoonlijke profielfoto werkt beter

Klanten vinden het prettig om een visuele connectie te hebben met de consulent. Met een goede TopConsulenten persoonlijke profielfoto voelt een klant zich snel veiliger en is er een grotere kans op een langdurige vertrouwensrelatie.

Herkenbaarheid

Een TopConsulenten profielfoto blijft goed hangen bij jouw klanten. Een terugkerende klant die jou weer wilt spreken kan je makkelijker herkennen aan je profielfoto. Uitstraling en gezichtsuitdrukking is onderdeel van je identiteit op TopConsulenten.