9: Text consult

Een eenmalig bericht van 500 tekens

Een text consult is een makkelijke manier voor een klant om een bericht achter te laten. Hiervoor hoef je als consulent niet aanwezig te zijn. Een text consult is een bericht van maximaal 500 tekens met de mogelijkheid van het toevoegen van een bijlage. Ook betaald de klant hier slechts een eenmalig bedrag voor per bericht. 

Een transparant tarief

Als je text consulten wilt aanbieden dan kan dat vanuit je account onder het kopje “Account instellingen”. Hier kun je ook het tarief instellen. De klant betaald jouw tarief per bericht van 500 tekens dus stel een transparant tarief in.

Reageer tijdig op een text consult

Klanten starten op jouw profielpagina een text consult door op de daarvoor bestemde knop te klikken. In dit geval krijg jij het bericht binnen van de klant en kun je deze rustig beantwoorden. Je hebt 24 uur de tijd om het consult te beantwoorden. Lukt het je niet om het consult te beantwoorden dan krijgt de klant netjes het geld van het text consult teruggestort. Om een text consult aan te pakken is het van belang dat je jouw notificaties in de gaten houd. 

Altijd bereikbaar via de TopConsulenten App

Ook text consulten kun je het makkelijkst beantwoorden en binnen horen komen via onze App. Heb je de App nog niet download hem dan hier.

Samenvatting

Bepaal een transparant tarief

Een text consult heeft een maximum van 500 tekens en de mogelijkheid van een bijlage. Een klant heeft dus een limiet en kan geen hele lange text sturen. Hou daar rekening mee met het bepalen van jouw prijs voor een text consult.

Verdienen bij een antwoord

Bij een text consult stuurt de klant een bericht naar jou en rekent dit consult af. Jij hebt als consulent 24 uur de tijd om dit text consult te beantwoorden. Lukt je dat niet krijgt de klant het geld netjes teruggestort. Je verdient dan niets.