Site pictogram Zodiac Consultants Group

6: Reviews en beoordelingen

Wat vinden klanten van jou?

Het review-systeem op TopConsulenten is een heel krachtig onderdeel. Zo hebben reviews en beoordelingen invloed op de plaats van jouw profiel in de listing op de homepage. De reviews zijn er uiteindelijk voor de klant. Een review of beoordeling kan pas gegeven worden als een consult langer heeft geduurd dan 5 minuten

Ook houden wij in de gaten of een review eerlijk is en echt is geschreven door een klant. De bezoekers van TopConsulenten weten dat ook en die transparantie kan doorslaggevend zijn voor een klant om te kiezen voor ons platform.

TIP: Als je begint en je hebt een tevreden klant geholpen is het normaal om te vragen of hij of zij een review op je profiel wil achterlaten. De ervaring is dat klanten het vaak leuk vinden om hun waardering uit te spreken. Dit helpt jou om aan je profiel te bouwen.

Samenvatting

Ranking van je profiel

Jouw profiel heeft een bepaalde plaats in de listing op de homepage. Reviews en beoordelingen leveren daar een grote bijdrage aan. Het is dus waardevol om goede reviews te ontvangen.

Transparantie

Het platform controleert de reviews op echtheid met als doel om transparantie uit te stralen naar de klant toe. Het is een belangrijk onderdeel waardoor klanten kiezen om gebruik te maken van ons platform.

Mobiele versie afsluiten