5: De specialiteiten

Wat zijn jouw specialiteiten?

Het specialiteiten-onderdeel op TopConsulenten geeft jou de mogelijkheid om aan te geven waar jouw focus ligt. Met welke onderwerpen kan jij de klant helpen? De specialiteiten selecteer je gemakkelijk bij het onderdeel “Profiel wijzigen”. Iedere specialiteit heeft op TopConsulenten een eigen pagina vaak met een video en een uitleg. Onder die uitleg zijn consulenten zichtbaar die de specialiteit hebben aangevinkt.

TopConsulenten acadamy specialiteiten

Een specialiteit is bijvoorbeeld het onderwerp “Liefde & Relatie”. Klanten vinden deze pagina’s via Google of andere zoekmachines of wanneer ze op de homepage op de specialiteit klikken.

Wees specifiek en zorgvuldig in het kiezen van de specialiteiten. Naast de profielomschrijving geef je met de specialiteiten aan waar jij goed in bent. 

Samenvatting

Vindbaar zijn

Klanten zoeken op een specialiteit. Dat kan via de zoekfunctie of door het lijst-element waar de klant een onderwerp kan selecteren. Heb jij de specialiteit gekozen dan ben jij zichtbaar op de pagina achter het onderwerp.

Kies zorgvuldig

Kies zorgvuldig de specialiteiten waar jij klanten mee kan helpen. Je wilt natuurlijk niet dat een klant je belt over een onderwerp wat jij niet behandeld. Dat kan voor misverstanden zorgen en het kost de klant onnodig credits.