12: Je profiel op je eigen website

Nóg meer exposure?

Op TopConsulenten werk je als consulent geheel zelfstanding. Veel consulenten op TopConsulenten hebben ook een eigen website voor verkrijgen van nieuwe cliënten of voor het bedienen van huidige cliënten.

Om het werk voor jou gemakkelijk te maken heeft TopConsulenten een oplossing voor consulenten met een eigen website. Namelijk de embed-code. Dit is een stukje HTML-code dat jij op je eigen website kan plaatsen waardoor jouw profiel met live status zichtbaar is op je website. Zo kunnen bezoekers van jouw eigen website direct met jou een consult starten.

Gemak voor de klant

Met jouw TopConsulenten-profiel kun je op een transparante wijze je klanten bedienen. Klanten kunnen veilig geld storten in hun wallet om jou te bellen, chatten of een bericht te versturen. Dat geld kan de klant ook weer opnemen. Een betrouwbare oplossing om de klanten via je eigen website te bedienen.

Gemak voor de consulent

Door jouw klanten te helpen via het TopConsulenten platform hou je het werken als consulent overzichtelijk. Je verdiensten zijn altijd opneembaar en de consulten worden netjes verwerkt in een factuur. Dus geen dubbele boekhouding maar alles overzichtelijk in één maandoverzicht.

Laat ons je even helpen

Wil jij jouw eigen website verrijken met je TopConsulenten profiel? We helpen je het liefste even persoonlijk hiermee. Neem dan even contact met ons op via telefoon of email.

Samenvatting

Gemak voor de klant

Met de embed-code van TopConsulenten kun je jouw profiel op je eigen website plaatsen. Hierdoor kunnen klanten veilig betalen en gemakkelijk met je in gesprek komen voor een consult.

Gemak voor de consulent

De embed-code biedt een uitkomst als je consulten wilt afrekenen op je eigen website. De klant kan jou makkelijk bereiken en de facturen komen netjes in je TopConsulenten account terecht. Wel zo makkelijk voor je boekhouding.