11: Promoters van TopConsulenten

Nóg meer exposure?

TopConsulenten werkt samen met promoters. Dit zijn bedrijven die een druk bezochte website exploiteren. Via ons systeem kun je jezelf als consulent presenteren op de aangesloten websites van promoters.

Win-winsituatie

Als je gebeld wordt via een van die websites houden wij automatisch het tarief dat de promoter vraagt in op jouw omzet. Wil je meer klanten krijgen kijk dan in het onderdeel “Promotie” in jouw consulenten-account. Daar vind je de promoters en de benodigde informatie. Je laten promoten is erg makkelijk… dat doe je met één klik op de knop.

Let op, je betaalt alleen de promotiekosten als je gebeld word via de website van de promoter, ons systeem heeft voor de promoters unieke boxnummers gegenereerd en op die manier kunnen wij onderscheiden via welke promoter je gebeld bent en dus ook de correcte bedragen op de factuur berekenen.

Samenvatting

Je betaalt alleen voor resultaat

Een promoter van TopConsulenten rekent een bepaald bedrag per minuut. Door jezelf te promoten geniet je direct van extra exposure. Wanneer jij daadwerkelijk gebeld wordt via deze promoter betaal je pas. Win-win dus.

Unieke boxnummers

Op de website van de promoter ben je zichtbaar met een ander boxnummer. Word je met dat boxnummer gebeld weten wij dat het gesprek via de promoter is gekomen en kunnen we de commissie aan de promoter toekennen.