10: Extra opvallen

In de schijnwerpers

Het kan handig zijn om jezelf even in de schijnwerpers te zetten om sneller een consult te krijgen. Dat kan op TopConsulenten. Op de homepage is er een gedeelte boven aan de pagina waar je jezelf als consulent kan uitlichten. De kosten hiervoor zijn €1,– en je blijft staan tot dat een andere consulent zich ook extra wil laten opvallen. Je zakt dan een plekje naar beneden (of op mobiel naar rechts) tot dat je niet meer in het blok past. Je betaald gemakkelijk vanuit jouw wallet en je kan de extra opvallen knop vinden in je account.

Nieuwe klanten krijgen

Extra opvallen is uitermate geschikt om te kunnen bouwen aan een optimaal profiel. Zo kun je nieuwe klanten krijgen door boven aan de homepage op te vallen. Ook kun je op deze manier sneller aan reviews en beoordelingen komen waardoor je beter in de listing wordt opgenomen.

Samenvatting

In de schijnwerpers staan

Het is mogelijk om je profiel extra te laten opvallen. Voor een bedrag van €1,- kun jij jezelf boven aan de homepage zetten. Doet een andere consulent dit ook dan schuif jij een plekje door. Er zijn 3 uitgelichte plekken beschikbaar.

Nieuwe klanten

Door jezelf extra te laten opvallen kun je sneller een gesprek krijgen met een bezoeker van TopConsulenten. Je kunt dit gebruiken wanneer je net op aanwezig gaat of wanneer je graag meer nieuwe klanten wilt krijgen.